Dealer Meeting REV’IT!

De nieuwe zomercollectie van Rev’it!

REV'IT! is een internationaal bedrijf dat motorkleding ontwerpt en produceert. Het merk is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 70 landen en is één van de snelst groeiende motorkledingmerken wereldwijd.

Opdrachtgever:
REV’IT

Productienaam:
Dealermeeting REV’IT

Locatie:
Klokgebouw, Eindhoven

DEALER MEETING

De industriële uitstraling van het Klokgebouw past goed bij het imago van het merk. Het is dan ook logisch dat ze voor deze locatie hebben gekozen. Dealers van het merk werden uitgenodigd voor de presentatie van de nieuwe zomercollectie van het motorkledingmerk. Deze werd gepresenteerd middels een combinatie van exposities en presentaties.

MOTOREN

Het merk ademt motorsport. Op verschillende plekken waren dan ook glimmende motoren opgesteld. Hoevenaars liet deze motoren extra shinen door ze extra uit te lichten. De motoren stonden opgesteld naast de pipe and drape gordijnen. Deze creëerde verschillende ruimtes, met elk haar eigen presentaties.

RESULTAAT

Volledig in de eigen stijl van REV’IT! hebben de dealers kennisgemaakt met de nieuwe collectie. Met alle nieuwe kennis en inspiratie kan de kleding nu gepresenteerd worden in de winkels.
PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE