Lakedance | 40.000+ Bezoekers

Beachy, zomervibes op Lakedance

Sinds 2005 vindt het festival Lakedance twee keer per jaar plaats op Aquabest in Best. Het festival, waar voornamelijk techno, house en edm-muziek wordt gedraaid, trekt elke editie 25.000 tot 40.000 bezoekers.

Opdrachtgever:
First Vision

Productienaam:
Lakedance

Locatie:
Aquabest, Best

CHALLENGE

Dansen aan het water op de vetste beats met een cocktail in je hand: dat is de essentie van Lakedance. De beachy, zomervibes zijn op het hele terrein voelbaar. En dat gevoel was nog belangrijker om te realiseren tijdens de eerste mei-editie van Lakedance na een lange coronaperiode. Het geluid, licht en de videoprojecties moesten dan ook perfect bijdragen aan deze sfeer. Aan Hoevenaars, ook dit jaar weer, de eer.

3 STAGES

Tijdens de 29e editie van Lakedance heeft Hoevenaars als trotse leverancier voor de audiovisuele techniek gezorgd van 3 stages: Defected (tropische house), Heimwee (r&b classic hits en guilty pleasures) en Kletskoek (techno, deephouse en tech-house).

RESULTAAT

Met een al ver van tevoren uitverkocht festival, was het een zeer geslaagde editie. Het was een dag vol liefde, geluk, vriendschap, ontlading en natuurlijk een hoop muziek. De organisatie is blij dat iedereen weer werd samengebracht door dezelfde passie en dat samen heeft kunnen vieren.
PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE