Wijnen Provada

Bezoekers prikkelen en de boodschap overbrengen

PROVADA staat bekend als de grootste vastgoedbeurs van Nederland. The Monkey Network, Fraai Projecten en Hoevenaars hebben de handen in één geslagen om samen een aantal stands op te leveren.

Opdrachtgever:
Fraai Projecten / The Monkey Network

Productienaam:
Wijnen – Provada

Locatie:
RAI, Amsterdam

VRAAGSTELLING

Fraai projecten contacteerde ons met de vraag of we een aantal stands wilde voorzien van Truss en verlichting. Aan de hand van het getekende stand-ontwerp konden wij onze verlichting intekenen. Doordat we gebruikmaken van visualisatiesoftware op schaal, sluit dit naadloos op elkaar aan. Hierdoor voorkomen we verrassingen op locatie.

ÉÉN GEHEEL

Het is belangrijk dat de logo’s aan de binnen- en buitenzijde van de stand mooi uitgelicht zijn, maar dit moet ook subtiel gebeuren. Het draait immers om de stand en het bijbehorende merk. Daarnaast dient de verlichting op te gaan in het ontwerp, zodat het samen één geheel vormt. Hierdoor kom je voor andere keuzes te staan als bijvoorbeeld op een congres, bedrijfsfeest of videoregistratie.

FIJN WONEN

Ook “fijn wonen” had behoefte aan de puntjes op de ï. Naast het fraaie stand ontwerp wilde zij dan ook twee 65″ televisies aan de muur. Hierop kon vervolgens informatieve content worden getoond aan de bezoekers. Boven deze TV’s is een subtiele spanningsrail gemonteerd met dimbare LED-spots. Deze combinatie maakte de stand tot een mooi en modern geheel. Hierbij kun je de meerwaarde zien van techniek in een stand-ontwerp en hoe deze twee naadloos op elkaar kunnen aansluiten.
PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE