Deltares 10 Jaar

Een unieke beamer projectie

Deltares is een groot technologisch instituur op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur. Met haar ruim 800 medewerkers, richten zij zich voornamelijk op rivierdelta's, kustregio's, riviergebieden en offshore.

Opdrachtgever:
Fijnevent

Productienaam:
Deltares 10 Jaar

Locatie:
Deltares Hoofdkantoor, Delft

UNIEK CONCEPT

Bij het symposium is ervoor gekozen om een custom made projectiescherm boven het podium te hangen. Op deze driehoek werd vanuit vier hoeken content geprojecteerd. In het bovenste gedeelte van de driehoek kon bijpassend beeldmateriaal vertoont worden. Het onderste gedeelte is vrijgehouden voor live-camerabeelden. Op deze manier kon iedereen het goed zien en werd het verhaal van de spreker versterkt.

PROACTIEF

Licht, geluid en video waren goed op elkaar ingespeeld. Door de sprekers net een stapje voor te zijn creëer je rust. Onze crew volgden de sprekers daarom op de voet en zorgde voor een vlekkeloos verloop van de show.

BORREL

De catering is voorzien van de juiste stroomtoevoer en de sfeerverlichting straalt gezelligheid uit. Een perfecte setting om na het symposium bij te praten met 450 toprelaties.
PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE PROJECTS WE LOVE